lördag 29 juni 2013

Kapitel 17 - Vi lär oss gå!


Hachiko och Tikki var ute i snöovädret, Brooke var nära och ropa in dem när hon insåg vad de höll på med. Brooke lät de vara för en stund och gick in och gjorde sitt istället. Som att lära Gabby och gå. Men hon var inte den enda som lärde sig och gå. Även hennes tvillingbror..


Gabriel lärde sig och gå. De båda höll på en stund innan de förstod hur det gick till. Men efter en stund lyckades dem båda och gå själv.


Hal och Brooke köpte en lekhage till tvillingarna och där lärde de sig och prata. De lekte även med varandra och med en kulram som fanns där. 


Jamie var ute och lekte, mycket av snön som hade kommit har smällt bort och det är inte mycket kvar att hurra över. Jamie kände väl sig lite smått ensam efter att tvillingarna hade kommit, då hans mamma och pappas uppmärksamhet gick till tvillingarna. Brooke kände sig som en dålig mamma som enbart gav tvillingarna den mesta av uppmärksamhet. Därför bestämde hon sig för att köpa lite leksaker ute som han kunde roa sig med. 


Nästa kväll som kom fyllde Jamie år, denna gång skulle han för första gången få skaffa flickvän och lära sig köra bil. Hans mamma och pappa försökte att inte oroa sig för mycket för sin lille pojke som började bli en ung man. 


Brooke försökte att inte visa sin oro för sin lilla pojke men det var svårt att låta bli. Jamie skakade på huvudet av allt uppståndelse kring hans födelsedag och kunde inte låta bli att snegla på sin mamma som stod bakom honom. 


Jamie har blivit tonåring och han har nu chansen att lära sig fler färdigheter och förbereda sig lite bättre inför universitetet om han väljer och gå. Han hoppas på att kunna gå på universitetet men han känner också att han är för skoltrött för att kunna plugga vidare ytligare. 


Till slut har Tikki blivit dräktig och har äntligen fått valpar. Denna omgång blev det bara en valp och vad lik han är sin pappa. 


Den lilla valpen fick namnet Vox, han är lik sin pappa och Tikki kunde inte vara gladare. Alla i familjen såg på sin stora tös som just blivit mamma till en liten valp. Tikki såg så stolt på sin valp och kunde inte sluta att ha koll på honom. 

2 kommentarer:

 1. Att Jamie har hunnit bli så stor redan! :O
  Jag är så nyfiken på hur det kommer gå för honom i tonåren. :)

  Åååh, Vox är verkligen en liten miniatyr av Hachiko! :D
  Jag undrar så hur han kommer bli när han är större. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det går fort :S

   Han om någon blev lik sin pappa. Jag hade hoppats på fler valpar och att dem blev lik sin mamma. Men vi får se hur det blir :D

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!