lördag 22 juni 2013

Kapitel 15 - Födelsedagar och oro


Tiden har gått och det har varit väldigt mycket på sista tiden för både Hal och Brooke. Strax efter att tvillingarna Gabriel och Gabby föddes var det dags för födelsedag för både Hal och Brooke, nu är dem båda åldringar. Brooke är den som oroar sig över hur det ska gå, dem båda är åldringar och dessutom har barnen inte blivit så pass stora att dem klarar sig själva.Brooke blev bortförd samma kväll som hon åldrades. Hur kunde detta hända henne? Varför just nu, detta fick bara inte hända. Hon förstår inte alls varför eller hur det kommer sig att hon blev bortförd. 


Brooke kände sig minst sagt konstig och var orolig över vad dem hade gjort, hon frågade gång på gång vad dem tänkt göra och vad som händer. Men hon fick aldrig något svar eftersom dem inte förstod henne. Brooke kände sig nervös för vad som skulle hända nu. Hur skulle hon förklara detta för hennes make? Borde hon berätta överhuvudtaget?


Även Jamie fyllde år, han blev en liten ung man som är något lik sin mamma. Jamie tycker det ska bli spännande och få börja skolan och umgås och träffa nya kompisar. Hans mamma är något nervös för att han ska börja skolan. 


Medan Brooke och Hal jobbar och Jamie har ledigt från skolan då det har snöat för mycket och skolbussen inte kommer fram så har han och hans småsyskon fått en barnvakt och hon heter Claire Renhorn. Brooke oroar sig hela tiden för sina små änglar, Hal försöker att hela tiden försöka lugna sin fru med att barnen kommer klara sig fint med sin nya barnvakt.
- Mrs Sims det kommer gå jättebra, trots att jag är ung så har jag stor erfarenhet av att passa små barn. Ni behöver inte oroa er, jag ringer om det är något.
Claire's ord gjorde inte saken bättre för Brooke men hon försökte att inte tänka på det för mycket. Hon gick ut genom dörren och till samåkningsbilen och åkte iväg till jobbet.


Gabriel och Gabby har också haft födelsedag och dem har vuxit upp och blivit småbarn. Brooke och Hal köpte tårtor till dem båda och ordnade en fin hemmafest med enbart familjen. Jamie ville inte vara med då han ville sitta och spela schack. Men han fick motvilligt vara med och fira sina småsyskon.


Tikki och Hachiko var kära och kunde inte låta bli att sniffa och leka med varandra. Brooke såg att Tikki längtade efter bebisar lika mycket som henne själv. Men hon var säker på att Tikki också skulle få bli mamma snart. 

4 kommentarer:

 1. Gud vad söta Gabriel och Gabby blev!

  SvaraRadera
 2. Oj, har dom blivit åldringar redan? :O
  Ja, Brooke har ju hunnit med mycket under sitt, men jag kan förstå hennes oro på den punkten. :(

  Det är dock inte bra att oroa sig för mycket. Saker och ting brukar alltid lösa sig i slutändan. :)

  Ååh, Jamie blev jättestilig som barn. :D
  Tvillingarna är bedårande, men jag är extra förtjust i lilla Gabby måste jag erkänna. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är därför jag hatar att sitta och spela på 90 dagar. :S Går alldeles för fort =(

   Jag gillar Gabby också faktiskt :D

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!