onsdag 26 juni 2013

Kapitel 16 - Barnvakten Claire

Tikki och Hachiko försöker skaffa valpar. Brooke hoppas på lite smått snart då Tikki förtjänar att bli mamma. Hal försöker intala Brooke att även hon kommer få bli mamma en vacker dag.


Claire har kommit till familjen Sims hus och sitter barnvakt åt alla de små barnen. Brooke och Hal är snart hemma från jobbet och Jamie har ordnat ett presentbyte party. 


Claire har god hand om Brooke och Hal's alla barn, Brooke är inte längre orolig över att lämna dem över dagen då både hon och Hal jobbar. Hon är inte bara bra med tvillingarna utan hon har god hand om Jamie som är ett barn med egen vilja.


- Claire?
- Ja, Jamie?
- Kan du hjälpa mig med min läxa?
- Ja visst kan jag göra det.
Claire har alltid sett barnens behov och försökt hjälpa på bästa sätt.


Jamie har på senare tid börjat hjälpa till, enda sen Brooke och Hal adopterade hundarna har han börjat ta mer ansvar och hjälper till med att torka upp pölar och ge dem ny mat och plocka upp deras leksaker när de skräpar överallt. 


Eftersom Jamie skulle ha en fest så bakade han lite muffins av olika slag. Både Brooke och Hal tyckte dem var jättegoda. 


Brooke har blivit befordrad och fick massor med pengar i bonus mer eller mindre 4992 § för att vara exakt. Brooke kände sig oerhört lättad att pengarna kommer in. 


Jamie ordnade en presentbytar dag. Alla som var där tyckte det var roligt och många gillade sina presenter, den som inte var nöjd var Jamie själv. Han fick gosedjuret Amfibie-klop. Brooke förstod att han inte skulle gilla presenten  som någon släkting hade skickat.


Denna lilla fula saken fick Jamie, Brooke tyckte så synd om Jamie så hon bestämde sig för att införskaffa en cykel till Jamie. Hon pratade med Hal om det och han tyckte det var en superbra grej att införskaffa sig. Då skulle Jamie bli glad också. 


Jamies fest blev en grym fest. Alla tre var nöjda med festen och var grymt glada över att ha gjort festen och träffat vänner. Det är inte ofta Brooke och Hal bjuder hem över vänner för att bara umgås. 


När alla gäster hade åkt hem gick Jamie ut i snön och byggde en snögubbe. Han är en väldigt självständig liten kille och Brooke känner sig nöjd med uppfostran han fick under sina första år i livet. 

2 kommentarer:

 1. Jamie är verkligen mogen och ansvarstagande för sin ålder. :D

  Brooke och Hal måste vara jättestolta över honom. :)

  Åååh, jag hoppas på valpar! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är han, eller ja, han försöker åtminstånde :P hihi..

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!