söndag 9 februari 2014

Kapitel 42 - Mycket jobb trots åldring och ett mirakel


Trots att Jamie har blivit åldring hindrar det honom inte från att jobba på som han alltid har gjort. Familjen behöver fortfarande pengar hela tiden för att klara för att få flera mål om dagen och barnen behöver mellanmål för att orka med hela dagen. Jamie hoppas på ett mirakel innan det är för sent.
Jamie och Salma kan inte få nog av varandra trots att de har tre barn Tvillingarna och Finn. De vill gärna ha fler barn men just nu kanske det skulle behövas vänta en stund.


Jamie och Salma somnade i sängen en stund och det behövde dem båda två, hur ska man klara av att sköta ett hushåll och uppfostra sina barn om man inte får någon sömn om nätterna?


Jamie har bytt karriär igen, man skulle kunna tro att han har valt Botbygge men inte då, denna gång försöker han sig på en av sina hobbys som är skulptör. han hoppas på att han kan få in mer pengar än vad han fick som barnskötare.


För några dagar sedan åkte Jamie till Botbutiken för att kolla om de hade några egenskapschips vilket dem hade och Rob-B fick sin önskan uppfylld med att bli en skicklig städare.


Väl hemma så lyssnade Salma på musik och han bjöd upp till dans, inte helt vanligt att Jamie dansar men i dag kände han att han kunde offra sig för att få dansa med sin älskade fru.


  En film på det kärleksfulla paret när de dansar =)


Alla hus sysslor sköter sig inte direkt själv. och toaletten reparerar inte sig själv vilket är tråkigt då toaletten går sönder alldeles för ofta, Salma har funderat på om hon kanske skulle byta ut toaletterna mot något som håller lite längre.


Jamie och Salma ville ha ett mirakel och visst fick dem det, men kanske inte det mirakel dem hoppades på. Salma blev gravid några dagar efter deras roliga stund i sängen och nu hade hon blivit gravid igen. Detta behövde dem inte just nu men hon hoppades på att allt skulle lösa sig innan barnet i magen skulle komma ut och växa upp till ett barn som äter vanlig mat.


En av de skulpturer som Jamie har gjort, men det är inte mycket pengar han får för sina skulpturer, trots att han är uppe i nivå nio i sin färdighet.


Salma fick se att Rebus gjorde sina behov inne i huset och hon blev inte direkt glad över detta. Rebus vart inte glad över Salma som skällde på henne för en liten blöt pöl på golvet. Men de båda lugna ner sig ganska snabbt efter ut skällningen.


Och inte nog med detta, värkarna hade börjat tidigt den här gången. Salma blev orolig och dem åkte till sjukhuset för att kolla om de kunde stoppas. Detta hade inte hänt förut och Salma och Jamie blev orolig och tvillingarna fick ta hand om sin lillebror Finn.


Läkarna gjorde allt dem kunde för att stoppa värkarna men tyvärr kunde dem inte göra det och barnet kom tidigare, mycket tidigare än förväntat. Nu skulle barnet få sitt namn och få en egen säng då Finn fortfarande är ett småbarn.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag ber om ursäkt för att Finn kom in i bilden nu, egentligen skulle han ha varit med redan mellan kapitel 39/40 då han föddes där i mellan, men jag har tyvärr helt glömt bort hans födelse och visa honom för er. Han kommer att vara med i nästa kapitel =) ber om ursäkt igen!

4 kommentarer:

 1. Hm! Jag jag började undra om Finn, men det är lätt att glömma vissa saker. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är mycket och hålla reda på dessvärre :S

   Radera
 2. Jag vill se bild på Finn! :D
  Och det nya barnet, givetvis! Jag hoppas det kommer i kapitel längre fram. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han kommer :D Det andra barnet också :D

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!