måndag 1 juli 2013

Kapitel 18 - Våren är här och valparna också!


Tvillingarna Gabby och Gabriel blev barn samma dag som Jamie fyllde och blev tonåring. Brooke och Hal började genast att bygga ut huset så att barnen skulle få dela ett rum. En översiktsbild över huset, ett ganska stort hus men samtidigt för litet. Brooke önskar att hon kunde bygga ett ännu större hus. Men det får vänta. 


Jamie tränar och står i, Brooke har berättat för honom att han ska vara nöjd med hur han ser ut eftersom det är så han är skapad. Men han vill inte lyssna på sin mamma. 


Gabby var tvungen att åka till sjukhuset en dag på våren, hennes ögon kliar och näsan rinner. Hennes mamma sa åt henne och åka till sjukhuset för att få en spruta. 


Gabby förstod inte vad en spruta kunde göra för att få henne och må bättre. Men hon gjorde som hennes mamma sa och åka till sjukhuset för att få bort sin allergi. Som tur var funkade sprutan och Gabby kunde njuta av våren igen. 


Tikki och Hachiko har umgåtts flitigt ihop, inte bara för att få valpar tillsammans utan också för att bara umgås och ha det skoj tillsammans. 


Senare den dagen la sig Tikki ner på marken och födde tre små valpar. Tikki såg stolt på sina valpar. Man såg hur stolt både Tikki och Hachiko var. 


Valp 1, 


Valp 2


Valp 3. 
Valparna fick växa upp tills de var vuxna och fick sedan bli bortadopterad eftersom de inte hade någon plats för att kunna behålla alla hundarna. 

2 kommentarer:

 1. Tvillingarnas rum blev jättesnyggt! :D

  Jag önskar det var så enkelt att hantera allergi i verkliga livet... :(
  Tur för Gabby, åtminstone. :)

  Ååååh, vilka gulliga valpar! :D
  Synd att dom inte behöll någon, Valp 2 såg ut att kunna se riktigt fin ut som vuxen. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog ritningarna :D

   Jag behöll ingen för att jag kan inte få in dem på något bra sätt i en historia :S

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!