söndag 16 juni 2013

Kapitel 13 - Bröllopsklockorna ringer!


Brooke fortsätter att försöka hålla ordning i sin trädgård, men det är inte alls lätt att hålla igång en trädgård som behöver värme och solen då det växlar mycket i vädret och det kommer nya årstider och väder att ta hänsyn till. Brooke kämpar för att hon och hennes framtida familj ska få det bästa måltiden på bordet, och en god måltid att njuta av för varje tugga dem tar utav maten. Brooke har byggt ett nytt och större hus som hon har kämpat för att få sen hon kom till Riverview. Hon älskar sitt nya hus och hoppas på fler rum i framtiden. Även mer saker i framtiden så det känns som ett väl bebott hus och inte något halvdant som aldrig kommer bli klart.


Den stora dagen hade kommit, Brooke och Hal skulle äntligen bli man och fru. Brooke har längtat så efter att  bli Hals fru och få spendera resten av sitt liv tillsammans. Gästerna började komma och det var snart dags för ceremonin att börja.
- REGN? VART KOM REGNET IFRÅN?
Brooke blev iskall inom sig och kände att vädret hade förstört hennes bröllopsdag och festen som skulle hållas utomhus.
- Lugn ner dig Brooke, gästerna dör inte av lite regn och dessutom har dem säkert med sig paraplyn att fälla upp om de känner att de behöver det. 
Hal tittade på sin blivande fru med en lugn och sansad blick och det fick Brooke att lugna ner sig en aning.
- Vädret har ändå förstört min bröllopsdag Hal.


Hal och Brooke ställde sig vid valvet och inväntade gästerna att samlas runt dem, Brooke kunde knappt tro att det var sant, bröllopet blir av och hon ska bli någons fru. Detta har hon längtar efter så länge att hon knappt tänkte på regnet när det började att bli dags för giftermålet. 


Ceremonin började och Brooke började med att ge sina löften till Hal.
- Hal, enda sedan vi träffades för första gången i polishuset har jag haft en känsla över att det har varit något alldeles speciellt mellan oss. Vi har alltid skrattat åt varandra och umgåtts så mycket vi kunnat och haft våra dispyter genom den tid jag har bott och arbetat i Riverview, du var en av mina första vänner och även min bästa vän jag har haft någonsin.

Brooke tog en paus i sitt tal till sin blivande make och fortsatte.
- Jag finner inga ord till att berätta hur mycket du betyder för mig, jag älskar dig och du kommer alltid finnas i mitt hjärta så länge jag lever, och vad som än händer.


Brooke satte på ringen på Hals finger. Sedan var det Hal's tur att ge sina löften till Brooke.
- Brooke, då jag såg dig för första gången inne i polishuset vid receptionen så fick jag fjärilar i magen. Hur jag än försökte så kunde jag inte förstå hur du kunde vara så speciell. Jag har aldrig träffat en tjej som dig, du är för mig något alldeles äkta och speciell. Du har din mystik och det är det jag älskar med dig från den första dagen jag såg dig. Du såg förvirrad ut och visste inte riktigt vart du skulle ta vägen men du kom till rätta ganska fort och jag älskar och se dig jobba och försöka hjälpa våra arbetskamrater på bästa sätt du kan.

Hal tog en paus och tittade på sin blivande fru och han såg att tårar fylldes i hennes ögon, han fortsatte lite snabbt.

- Jag kommer att älska dig så länge jag lever och jag kommer att älska varje minut vi får med varandra. Jag kommer alltid finnas här för både dig och vår son Jamie, och våra framtida barn vi kommer få tillsammans.

Hal trädde på ringen som tillhörde Brooke på hennes finger och tittade upp i hennes ögon och viskade "jag älskar dig" till henne.


Kyssen kom äntligen och Brooke och Hal var äntligen man och hustru. Hur konstigt det än kändes så var hon någons fru. Hon älskade att höra Hal kalla henne för "sin fru". 


De stod länge och väl i varandras armar och kände sig trygga, Brooke kunde inte drömma om ett sånt här slut i sitt liv. Hennes liv har blivit perfekt och hon önskade att hon kunde dela sin lycka med sina föräldrar. Varje gång hon försökte höra av sig fick hon inget svar utav dem. De ignorerade sin dotter totalt och struntade i att bry sig om henne. Detta gjorde Brooke väldigt ledsen men hon försökte att vara lycklig i sin tillvaro. Lycklig med sin man och son. 


Det var dags för tårta och alla tog en bit och tyckte den var god. Resten av tårtan hamnade i kylen för att ätas senare och flera dagar. Många struntade i att det regnade, även Brooke då hon hade så trevligt att hon glömde bort regnet helt och hållet och hon tog sig en svängom på dansgolvet. Både Hal och Brooke stod och pratade med sina gäster och de gav sina lyckoönskningar.


4 kommentarer:

 1. Vart hittade du Brookes klänning? Den är underbar! Gud vad glad jag blir att hon äntligen har fått man och barn, det förtjänar hon verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är klänningen som Brooke använde. Även Bella Swan i Twilight använde den :D http://thesimsresource.com/downloads/details/category/sims3-clothing-female/title/breaking-dawn-part-i--bella-swans-wedding-gown/id/1179521/

   Radera
 2. Det där var ett magiskt bröllop! :')

  Jag tycker att det är lite romantiskt att gifta sig i regnet. :)
  Deras löften till varandra var så fina, man blev alldeles varm inombords när man läste dom. :D

  Grattis till både Brooke och Hal! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magiskt absolut =) Med andra ord kan jag skriva mina egna löften när jag väl gifter mig :D hihi

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!