fredag 14 juni 2013

Kapitel 11 - Framtiden ser ljus ut


Hal har blivit Brookes rumskompis. Brooke vill något mer, Hal vill något mer. Men de försöker ta allt i en lugn takt. Hur jobbigt och frustrerande det än är. 
- Hal, jag vet att vi skulle ta allt på ett lugnt tempo. Men kommer du ihåg den där dagen då jag kom hem till dig och vi umgicks?

- Ja det gör jag.
- Jag är gravid Hal.
- ÄR DU?
- Hal, du behöver inte skrika jag hör dig gått och väl. Är du glad?
- Oh förlåt älskling. Ja klart jag är glad jag har längtat så efter egna barn.


Brooke kände att en stor klump av oro föll ner från hennes bröst. Hon var alltid orolig över att berätta om barnet som växer i hennes mage. Hon kände sig älskad och enormt lycklig för att hon hade Hal.


Brooke har jobbat så mycket de senaste tiden att hon har påbörjat att bygga ett nytt och större hus till henne själv och hennes framtida familj. Huset blir helt okej i storlek, när Brooke och Hal får fler barn blir det att bygga ut huset allt eftersom. 


Längst till vänster har vi entrén. längst till höger längst upp köket och stort rum som Brooke inte riktigt vet vad hon ska göra ännu. Det lilla rummet blir Brooke och Hals badrum och även deras rum. Sen har vi det svarta lilla rummet som Brooke vill göra till ett rum för barnen eller ett kontor i framtiden, hon har inte riktigt bestämt sig ännu.


Brooke har även tagit tag i hennes trädgård och börjat odla egna grödor så hon slipper åka till affären för att köpa såna saker som dem kan odla själv. Brooke känner att det är mycket jobb och dessutom kommer det bli jobbigt med en liten bebis att ta hand om samtidigt. Det kommer bli jobbigt och tufft för henne men hon ska kämpa på och hoppas på att hon kommer få fina grödor och äta tillsammans med sin familj. 


Att visa sin kärlek för den man älskar är viktigt. Brooke och Hal visar sin kärleken hela tiden för varandra även ute på stan öppet. Många simmar fnyser åt dem när de går förbi Brooke och Hal.


Lite sten, sax och påse är en rolig lek och leka när man har tråkigt. 
- Okej, då kör vi. Hal.
- Du kommer inte vinna en enda gång jag lovar dig det.
Hal hade rätt, Brooke hade verkligen otur med leken och vann inte en enda gång. Brooke blev irriterad och avbröt leken istället.


Brooke hörde en massa skvaller på stan som hon var tvungen och berätta för Hal. De båda skrattade vilt och de kunde knappt stå upp för att de skrattade så mycket. Att skvaller kan vara så rolig ibland. 


- Hal, jag älskar dig så jag måste fråga dig en sak.
- Vad?
- Vill du gifta dig med mig och bli min äkta make?


- BROOKE, herregud. Vilken ring. Ja, jag vill bli din make.
- Åh jag älskar dig Hal.



När Hal hade åkt till jobbet så började hon få värkar. Hon blev lite smått orolig över att Hal inte kunde komma till förlossningen men hon ringde och berätta att värkarna hade börjat och hon var på väg till sjukhuset. Hal var snabb och säga att han var på väg och kommer till sjukhuset och möter upp henne där. 


Det tog inte många timmar innan Brooke och Hals son var född och dem kunde åka hem från sjukhuset och åka hem till det nya huset som Brooke hade byggt åt sin familj.


Brooke och Hals första son fick namnet Jamie Sims. Dem är lyckliga över sin son och kan inte sluta titta på den söta lilla varelsen som ligger i sängen i deras sovrum. Nu väntar en tid med att mata, byta blöja och söva den lilla gossen. Men Brooke och Hal känner att det kommer att vara värt dem sena nätterna, vakna mitt i natten och de tidiga mornarna. 


Hal såg hur spänd Brooke var så han gav henne lite massage och tittade samtidigt på sin son och han kunde inte sluta tänka på hur lycklig han var tillsammans med Brooke.

2 kommentarer:

 1. Åh, jaaa! :D
  Äntligen har hon både blivit mamma och nyförlovad! :D

  Jättebra namnval på pojken också. Lilla Jamie! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med ÄNTLIGEN :D Tog längre tid än förväntat att både bli ihop, förlovad och bebis

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!