tisdag 1 oktober 2013

Kapitel 29 - Lite väl snabbt, va?


Jamie och Salma åkte till en nyöppnad restaurang, men köket hade precis stängt innan de kunde beställa någon mat. Men det gjorde inte så mycket tyckte Jamie då fick han vara nära Salma hela tiden, och han bjöd henne hem till sig.Salma tackade ja till att följa med Jamie hem, där stod dem utanför huset och pratade en hel del, till slut frågade Jamie om hon ville sova över och det kunde hon inte tacka nej till. Jamie tyckte att allt föll på plats och allt kändes så rätt. 


De båda var trötta och de gick och la sig, Jamie kunde inte låta bli och titta på Salma som låg bredvid honom. Han hade äntligen hittat rätt och han kände att han ville satsa.


Satsningen kanske var lite väl hård och snabb. Gabbys syster stod med öppen mun och skakade på huvudet och tyckte inte att hennes bror var riktigt klok.
- JAMIE.. Gabby förstod ganska snabbt vad han hade planerat.
- Schy Gabby, förstör inget.
Salma tittade på Jamie och sedan på Gabby, hon såg att Gabby inte alls gillade vad som höll på och hämta.
- Salma, jag älskar dig trots att vi inte har känt varandra så länge, så därför vill jag fråga dig om du vill bli min fru?
Salma kollade på Jamie med tårfyllda ögon och hon kunde inte annat än att säga:
- JA, jag vill bli din fru Jamie. Jag älskar dig också.Jamie slog slag i saken och bröllopet var bara ett par dagar efter att han hade friat. Alla i parets närhet blev förvånad och chockade, Gabby visade sin ilska mot Jamie och berättade allt vad hon tyckte om att han gifte sig så snabbt. Men Jamie brydde sig inte om vad hon tyckte, han visste att hon var arg på honom bara för att hon är rädd för att han ska få sitt hjärta krossat, men det kommer inte ske enligt honom.

En liten video på när Salma och Jamie byter ringar


Ceremonin hade blivit en succé, alla höll sin mask och till och med Gabby var tyst under hela ceremonin. Festen flyttades in då det börja bli lite för kallt för att vara ute och tårtan skulle skäras. Jamie och Salma hade nu blivit Man och hustru. Det är inte lätt att ha en medelålderskris, det hade nämligen Jamie. Och av alla saker som han kunde ha önskat sig så valde han att odla fram skägg. Många var skeptiska till detta när de fick höra hur han tänkt, men många såg positivt på det då han passar i skägg. Just denna typ av skägg, han ser lite mer manlig ut.Och ett besök till sjukhuset fick det bli, Gabby kände av sin vår allergi och var tvungen att få en allergispruta så hon slapp känna sig så trött. Hon inser att hon kommer få leva med detta resten av hennes liv och att hon aldrig kommer kunna bli av med sin allgeri. 

4 kommentarer:

 1. Salma och Jamie passar verkligen perfekt ihop! Och vilken vacker brudklänning Salma hade!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst gör dem :D och tack, jag tycker om den där klänningen :D

   Radera
 2. Jamie var otroligt snygg och stilig på sin bröllopsdag! :D

  Och vilken livad ceremoni. (Härligt med en video med ljud!) Familjen grät ju som om det vore en begravning nästan. :D

  SvaraRadera
 3. Grattis Jamie och Salma! :D

  SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!