tisdag 15 oktober 2013

Kapitel 34 - Vad är det där?


Gabby hittade en grej ute i naturen som hon ville ge till sin svägerska Salma. Hon visste inte om hon skulle acceptera presenten men hon chansade på att hon skulle göra det. Man måste ju våga lite här i livet.Salma blev jätteglad över presenten, visserligen kände hon sig lite smått osäker på om hon skulle våga ta emot Gabbys present men hon gjorde det ändå eftersom det är Jamies lillasyster. Och Salma älskar ju att hålla på med trädgården och laga mat, nu vill hon bli ännu bättre och sedan gå ut och leta efter frön själv. 


För Jamies del har det varit lite hektiskt på jobbet. Han fick rädda två personer ur vattnet som höll på och drunkna. Jamie älskar sitt jobb men ibland skulle han vilja göra något annat och byta karriär, men han vet inte riktigt vad. Hur kan man välja? 


Jamie räddade en tjej, men han kom snabbt fram till att hon enbart ville få mun mot mun metoden för att hon tyckte Jamie ser bra ut. Jamie talade om för henne att han hade både fru och barn och att han inte var intresserad, han älskar sin fru med hela sitt hjärta och att han aldrig kommer lämna henne.


När skiftet var slut tog han fram sitt badlakan och parasoll för att sola lite och slappa lite innan han åkte hem till sin familj. Han kände att han faktiskt hade förtjänat att få slappa lite innan han åkte hem och tog hand om sina barn och sin fru.


"Vad är det där?" tänkte Salma för sig själv, hon gick fram till den gröna och konstiga stenen som låg en bit från brevlådan. 


Hon knackade på den gröna stenen, det som var oväntat för Salma var att stenen knackade tillbaka mot henne. Hon hoppade till och funderade på om hon vågade att röra vid det igen och se vad det var för något. Hon bestämde sig för att ta upp det och lägga det i ryggsäcken. Salma ville garanterat veta vad detta var för någon konstig sten, hon hade aldrig sett något liknande förut. 


Efter några timmar börja det bli hål i stenen, Salma som inte hade någon aning om att det i själva verket var ett ägg.


Salma blev chockad av vad som kom ut från ägget, en grön drake. 

3 kommentarer:

 1. Vilken fuling tjejen på stranden körde med...! :O
  Men Jamie ser väldigt bra ut, så man kan väl inte förebrå henne för mycket, hihi. :D

  Aww, en liten grön drake! Så söt! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blev faktiskt irriterad på det hon gjorde. FY! hihi
   Ja den är söt men borta!

   Radera
 2. Åh spännande med en drake :D

  SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!