söndag 13 oktober 2013

Kapitel 33 - Lånebil till förlossningen


Det var äntligen dags, Salmas vatten hade gått och värkarna hade kommit igång. Det var dags och åka till sjukhuset och föda Jamie och hennes första gemensamma barn.Jamie tog Brookes polisbil som hon hade kvar sedan hennes tid som polis, hon hade fått behålla den eftersom polisen tänkte köpa in nya polisbilar. Jamie ville dock köpa en egen bil då han var i stort behov av att ha en egen bil nu när han skulle få en egen familj och ta hand om. Men polisbilen fick räcka så länge. 


Som Jamie och Salma hade längtat efter sitt gemensamma barn. De fick dubbel trubbel då dem fick tvillingar att ta hand om. Jamie lät sin fru välja vilken slags spjälsäng barnen skulle få och vilken färg. 


Den första som kom ut var Esmeralda som älskar naturen och är atletisk. Salma blev glad över att hon fick både en flicka och en pojke det första hon fick. Då kunde Jamie skämma bort det ena barnet och Salma det andra. Dock kommer båda skämma bort båda barnen lika mycket. Men Jamie kan göra killsaker med sonen och Salma kan göra tjejsaker med Esmeralda. 


Den andra är Pontus han är som sin syster både atletisk och älskar naturen. Jamie håller med Salma, han är glad för att dem fick en av varje. Båda kommer bli bortskämda till tusen under sin uppväxt, de kanske inte får allt de pekar på men nästan. 


När Jamie hade lagt sin son i spjälsängen och försökt få honom och somna så gick han till hemma gymmet för att träna lite på sin kampsport. Han behövde rensa ur lite tankar som han hade i huvudet och hoppades på att barnen skulle förbli friska och få leva ett hälsosamt och lyckligt liv. 


Jamie stod vid träningsdockan en bra stund och fick ett nytt bälte i kampsporten, han kände att han ville fortsätta ännu lite till men han var för trött för att träna mer så han gick till duschen för och duscha av sig och se om Salma behövde någon hjälp med tvillingarna. Nu när barnen hade kommit så skulle allt bli så mycket annorlunda än förut, två nya liv i huset betydde mycket förändring inte bara för Jamie och Salma men även för de resterande simmarna som bodde i huset. 

Både Brooke och Gabby var bara glada över att ha barn i sin närhet, Gabby längtade efter barn själv så nu kunde hon öva på sin brorsdotter och brorson tills hon får egna barn. Med andra ord skulle Salma och Jamie kunna få lite egentid om de skulle vilja.

3 kommentarer:

 1. Yay, tvillingar! :D
  En pojke och flicka dessutom, så underbart. :D

  Esmeralda och Pontus, det ska bli spännande att följa deras uppväxt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli spännande och se deras uppväxt. Jag har lite småplaner för Pontus :D

   Radera
 2. Grattis till tvillingarna :D

  SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!