torsdag 10 oktober 2013

Kapitel 32 - Inga bra tider på jobbet!


Trots att man är gravid kan man göra saker, kanske inte allt men väldigt mycket i alla fall. Salma tar hand om sin händighet och försöker att ta hand om badkaret, hon är duktig med skiftnyckeln i högsta hugg och Jamie tycker det är bra att hon har en hobby som hon ha när hon går hemma. Antingen kollar Jamie in sig eller så snackar han med sig själv. Han kanske gör båda delarna samtidigt, hur nu det kan gå till? 


Gabby har flörtat med en man vid namnet Omar Ichtaca - Collins, men hon insåg snabbt att detta inte var rätt man för henne då han redan var gift med någon annan, Gabby bestämde sig för att söka vidare i kärlekens tecken och hoppas på att hon skulle hitta någon som var singel lika mycket som hon själv. 


Både Gabby och Jamie kände att de behövde ha lite roligt, de åkte tillsammans upp till sommarfestivalen och deltog i korvätartävlingen. Tyvärr var det enbart hon själv och Jamie som deltog i tävlingen så det blev inte så mycket motstånd som Gabby hade hoppats på. Men hon vann över sin bror och han var inte långt efter henne så hon är superglad över att hon vann. 


Jamie åkte till jobbet, och var där till klockan 18 på kvällen. Jamie tycker att hans tider kunde varit bättre, att jobba från 10 till 18 nästan varje vardag är något han önskade att han slapp. Han skulle vilja kunna umgås med sin gravida fru innan det var dags för att lägga sig. Klockan sex kanske inte är sent för många men för att ha arbetat från klockan 10 och sedan hjälpa folk i vattnet om dem håller på och drunknar är något som tar på krafterna fastän man är vältränad. 


Hemma går en höggravid Salma och inväntar att värkarna ska sätta igång så att hon får åka till sjukhuset och födda fram den lilla varelsen hon har i magen. Hon är spänd på och få veta vad det kommer att bli för något, kommer det bli en bebis eller kommer det bli fler? Det kan väl egentligen bara tiden utvisa tills vidare. Både Jamie och Salma är otåliga på att vänta på datumet, nu vill dem att de ska komma. Vilken dag som helst kommer bebisen, och Salma försöker göra det sista innan det är dags. Kommer de hinna med allt?

2 kommentarer:

 1. Jag längtar efter bebisen (eller bebisarna, om det blir fler)! :D

  Generation 3 av familjen Sims ska bli kul att se. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag längtar också :D hihi. Ja det ska bli roligt och se hur det kommer bli. Ska försöka planera lite :D

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!