måndag 7 oktober 2013

Kapitel 31 - Nya tag och nytt blod i familjen


Dagen efter som Lotti hade gått bort, fyllde Malva år och blev en åldring. Det var alldeles för snabbt tyckte alla, även lilla Malva tyckte att det var för snabbt inpå Lottis död och fylla år. Malva hoppades på att hon skulle leva ett långt liv, i alla fall tills familjen hade kommit upp på fötterna igen då döden hade dragit undan mattan för dem alldeles för många gånger på kort tid.Nästa bomb som kom var att Gabriel hade bestämt sig för och flytta ut och flytta till eget. Han ville bo ensam och försöka hitta en partner som han kan spendera med resten av livet. Varken Gabby eller Jamie ville inte direkt släppa taget. 


Gabby och Jamie sprang ut för att vinka av sin bror, fastän dem inte ville riktigt. Gabby fick sig en funderare, kanske skulle hon också flytta ut från huset, det fanns inte så mycket kvar i huset för henne och hon kände att det var för mycket dåliga minnen hon ville lämna bakom sig för ett tag.


Samtidigt inne i huset så fick Salma en bekräftelse som hon länge har funderat över om det kunde vara sant, att hon var gravid. Salma hoppades på att alla skulle få ett leende på läpparna. 


- Jamie? 
- Ja, vad är det älskling?
- Jag måste berätta något för dig och jag hoppas att detta är ett bra tillfälle.
- Okej, vadå?
- Du ska bli pappa.
Jamie kollade bara på Salma lite smått chockad, men blev genast glad och kysste sin fru. Salma suckade lite lätt och hade hoppats på denna respons, nu kanske framtiden såg lite ljusare ut i det mörker dem levde i. 


När alla låg och sov, så hoppade Malva upp i sängen hos Gabby. Hon kände inte för att ligga ensam på golvet nu ville hon ha mer sällskap än tidigare. Nu är hon var själv var hon själv på golvet och sov, ingen Tikki eller Lotti fanns där och ensamheten kröp sig närmare.


Men det Malva inte visste innan var att Tikki och Lotti kom ofta och besökte familjen på nätterna. De sov i sin säng eller på en av familjens säng. 


Lotti trivs bäst i någons säng, men hon flyttar ju förstås på sig om någon annan inte har någonstans och sova.

2 kommentarer:

 1. Jag hoppas att det går bra för Gabriel därute i världen. :)

  Yes, det var en liten bebis på gång! :D
  Underbart! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vi får se hur det går för honom. Hans hem är ju inte direkt något och hurra för just nu. Det är ganska tomt han har det nödvändigaste, säng, spis och dylikt. Men det skulle behövas en renovering!

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!