söndag 6 oktober 2013

Kapitel 30 - En tröstande axel är bra ibland


Salma Pilelinger Sims är det här, Jamies fru. Hon är en sim som älskar att laga mat, fixa trasiga saker då hon är händig, gillar att vara ute i trädgården, ett rent och snyggt hem är något hon strävar efter och hon längtar så efter egna barn som hon kan fostra tillsammans med Jamie. Hon älskar att lyssna på country, äta hamburgare och färgen röd är en favorit.Det är inte bara de som levde med djuren en längre tid som berörs, även Salma har berörts oerhört mycket. Hon gillade Tikki det lilla hon fick lära känna henne på. Hur ska det bli utan ett liv utan henne? Brooke förstår hur Salma känner sig, det är alla som gör. - Älskling hur är det?
- Det är bra, jag är bara trött och har ont i ryggen, hur är det med dig?
- Vill du ha lite massage? Med mig är det hyfsat med
- Åh ja, det skulle vara super skönt att få massage =)
Jamie försöker att göra det så bra som möjligt, och umgås med sin nyblivna fru är alltid en grej Jamie försöker klämma in i deras liv. - LOTTI.....
Skrik hördes från hallen och Malva jammade på så det gjorde ont  i hjärta. Alla insåg ganska snart att det inte var bra och efter att ha hört Gabriel skrika ett förfärat skrik, något som Gabriel inte brukade göra utan detta var något ovanligt för honom. Jamie förstod redan då att något inte stod rätt till och Jamie kunde ana vad det hade kunnat vara.


Jamie hade rätt vilket han inte ville ha, det som hände var oundvikligt och han kunde inte förstå att de har sådan otur i dödsfall. Hur länge skulle de orka med? Jamie försökte vara stark för sin familj men när ingen såg så grät han en skvätt för Lotti som precis hade fått åka till himlen och träffa alla de som har lämnat simslivet bakom sig. Trots att Malva skrek så kunde hon sova i en säng i Gabbys rum. Men hon sov oroligt den natten, det gjorde alla. Men Malva la sig långt före alla andra då hon blev så utmattad. Hon kunde inte förstå att hon var ensam igen, hon trodde aldrig att hon skulle bli ensam igen. De tidigare ägarna hade inte brytt sig om lilla Malva så de tog henne till härbärget och lämnade henne där i en kartong i hopp om att någon skulle se henne innan det var för sent.


Någon hittade henne i den lilla lådan som fanns, och var det inte för Gabby skulle hon inte få leva tillsammans med familjen Sims, hon känner sig lyckligt lottad och önskar att hon kunde göra något för sin familj. Men hon visste inte riktigt hur, hon var ju ändå bara en liten katt så vad skulle hon kunna göra för att få familjen att bli lite gladare för en stund?Inne på toaletten låg Salma över toalettstolen och kräktes upp all middag hon hade fått i sig några timmar innan. Hon visste direkt vad det var som höll på och hända, men hon ville vara säker på att hon hade rätt innan hon berätta nyheten vidare. 

3 kommentarer:

 1. Ånej, stackars Lotti... :'(

  Men det verkar vara gladare nyheter i slutet, kan det vara en liten baby på gång? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är synd om Lotti, hon dog alldeles för tidigt, precis som alla andra djuren och Hal :(

   Radera
 2. Nähä Liemannen, nu får det räcka! :-(

  SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!