tisdag 2 juli 2013

Kapitel 19 - "Jag vill ha"


Att ha många djur betyder mycket stök och stoj. Hundarna är inte rumsrena och de väljer att göra sina behov inomhus istället för att gå ut, Brooke ser sig omkring med farhåg att detta kommer och fortsätta så här tills de alla dör om dem inte gör något. Trots allt stök så kan inte Brooke låta bli att klappa hundarna på magen. Hon tycker det är viktigt att visa sin uppskattning trots att dem stökar ner en hel del. Hon älskar dem alla oavsett vad dem gör och hur mycket oväsen de för. 


Lotti har blivit åldring och den sista tiden vill Brooke och resten av familjen kunna minnas för alltid. Dem kommer alltid minnas alla glada stunder som de fick tillsammans. Men tiden har inte kommit ännu, då Lotti fortfarande finns hos familjen. Hal är lite orolig för vad Jamie kommer att reagera när hundarna väl går bort. Han har växt upp med dessa hundar sen han var ett småbarn, men den reaktionen får de ta när den väl kommer. Hal ser oroad ut men försöker att slå bort dessa tankar.


Jamie gick till sitt rum för att göra läxorna. Han satt länge och väl och försökte göra dem klara innan middagen skulle serveras och innan han kunde göra annat. Jamie hade drömmar om att få ett bra och roligt jobb när han blir äldre. 


- Mamma?
- Ja vad är det gumman?
- Kan inte vi skaffa en häst? 
- Häst? 
- Ja, du vet, den ser ut som en stor hund fast den gnäggar istället för skäller och lever i ett stall.
- Jag vet vad en häst är lilla gumman. Jag blev lite förvånad över att du ville ha ett sånt stort djur.
- Ja, jag vill ha en häst.
- Vi får se gumman, du får göra dina läxor och sysslor och visa att du kan ta ansvar. 


Hal var som Brooke, han ville låta hundarna leka av sig riktigt mycket under dagarna och lekte så ofta han kunde och orkade. Han började bli gammal, han önskade att han var ung igen så han kunde leka ännu mer både med hundarna och med sina barn. 


Jamie har hittat sitt kall, den atletiska sida av honom har vaknat till liv och han försöker träna något nästan varje dag. 


Både Gabriel och Gabby har fyllt år och blir tonåringar dem också. Nu får Brooke och Hal riktigt fart i hemmet. Hur ska det gå för dem ? Kommer dem kunna hålla deras tre tonåringar i styr eller kommer det bli kaos? 

2 kommentarer:

 1. Ja, tar man sig inte tid att dressera hundarna är det sånt som händer, tyvärr. :(

  Det är synd att tiden går så fort nu. Speciellt dom senaste kapitlen. Tvillingarna har knappt synts alls så jag tycker inte jag känner dom något alls. Mycket tråkigt då dom har mycket potential. Jamie känner man något för, då han har fått lite mer utrymme och plats i kapitlen, men tvillingarna känns mestadels okända för mig. :(

  Önskar jag fått se mer av dom och deras uppväxt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dem kommer att synas mer =) Får jag hoppas. Ska försöka planera in lite mer att vissa simmar ska synas i kapitlena och dylikt. Och planera hur jag ska skriva.

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!