onsdag 3 juli 2013

Kapitel 20 - Ny pool


Gabby och Gabriel har vuxit upp till tonåringar. Gabby är ruggit lik sin mamma Brooke. Gabby ville se en bild på Brooke när hon var ung och det fick hon. Gabby reagerade på hur lika de va i samma ålder och kunde knappt tro det. De skulle kunna vara tvillingar. Men de är mor och dotter. Brooke och Hal har varit gifta i ett helt år, var någonstans tar tiden vägen ? Det har redan gått ännu ett år, på den här tiden som gifta har de hunnit med rätt så mycket. Dels fått tre barn, skaffat sig tre hundar och även byggt ett större hus! 


Gabby kände sig hängig, illamående och allmänt trött, så hon fick stanna hemma och skolan tackade för att hon stannade hemma, så hon fick stanna hemma ett par dagar. 


Trots att Gabby var sjuk kunde hon göra lite saker mellan sina vilostunder, hon gjorde så att djuren har mat hela tiden och dessutom behöver dem inte ha tre matskålar som tar plats. Det räcker med en och det räcker för alla djuren ett bra tag. 


Familjen har byggt en pool, och det fanns två små lurviga vänner som gillade poolen mer än någon annan. Resten av familjen gillar också poolen men både Tikki och Lotti gillar att bada och simma. 


Gabby gick ut och hoppade lite från trampolinen. Lotti stannade kvar och simmade tillsammans med matte. 


Gabby hittade en liten kisse som hon gillade jättemycket och som hon tyckte var väldigt söt så hon kunde inte låta bli. 


Missen leker lite med kattleksakerna, så söt. 


Kissen är väldigt lekfull och kan leka själv utan att någon annan leker med henne. Det är bra, att hon kan leka med sig själv också. 


Jamie åkte till stan för att umgås med en tjej, men det gick inte riktigt som han hade tänkt sig. 


Jamie ville pussa henne för första gången, "en kyss i hettans stund" men det gick inte alls och hon ryggade tillbaka så fort han kom i närheten. Kanske inte så konstigt eftersom hon hade en kille som hon älskade och därför inte lät Jamie kyssa henne. 


Jamie åkte hem och ställde sig och gjorde en skulptur, han har hittat detta som en ny hobby och vill kunna ha en annan hobby utanför sin karriär. 


Jamie jobbade med en köksstol och den blev riktigt snygg. Han försöker att skulpturera så mycket han kan under sin fritid, men mycket annat kommer i vägen och måste gå före hans hobby.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!