onsdag 15 maj 2013

Kapitel 7 - Tiden går fort när man har roligt


Brooke vaknade nästa dag med ny energi, hon hade en hektisk dag fram sig med mycket föreläsningar. Måndag, onsdag och fredag hade hon föreläsning från åtta på morgonen till sex på kvällen. Brooke åkte till en park mitt på dagen och hittade några plantor som hon pratade med. Det gick inte och skörda ännu men det gjorde inte så mycket enligt henne själv. På kvällen gick hon till ett café för att spela lite biljard. Hon önskade att hon hade ett så stort hus att hon kunde köpa ett biljardbord när hon kommer hem, men hon har varken platsen eller pengarna för att köpa det. 


Dagarna går fort när man har roligt. Brooke ska hinna få så bra betyg enbart på en vecka innan sluttentan kommer för att hon ska kunna gå ut med toppbetyg. Brooke vill gå ut med perfekta betyg när hon tar examen. Hon försöker att plugga så mycket hon bara kan inte bara på föreläsningarna utan även efter plugget och pluggar innan hon ska iväg på ännu en föreläsning. 


Tillslut kom föreläsningen där hon ska både anteckna och ställa frågor. Vi är många som sitter i salen och det är många utav oss som vill ställa frågor, så alla får inte sin fråga besvarad. Brooke är en av de som får vänta till nästa gång de har en föreläsning vilket blir troligtvis tills nästa termin då det inte är många dagar kvar till sluttentan. 


Brooke var ledig resten av dagen, hon hade fått en frisbee gratis första dagen. Hon hittade en kille som ville kasta lite, de stod där i några timmar och hade det verkligen roligt. Brooke kände verkligen att hon hörde hemma på universitetet. Hon har träffat väldigt många nya vänner som hon verkligen kommer att behålla kontakten med, i alla fall försöka.  


Det har gått några dagar, men Brooke minns sin första dag och hon inser att det snart är över, den första terminen är snart slut och hon måste åka hem. 


Brooke har dåligt med pengar och behöver ha ett jobb för att kunna klara Hon hittade några dag jobb som hon gick till, det första jobbet fick hon 1500 simdaler, vilket hon behövde. Kvällen kom och det var dags för att bege sig hem till nationen för att slappna av innan den nya dagen kom. Brooke bestämde sig för att sätta sig en stund vid teven för att se vad som fanns och kolla på. Det var någon dålig film och Brooke kollade på den ett tag men kände sig trött så hon stängde av och gick och la sig istället.


Nästa morgon då hon skulle gå på toa var alla toaletter äckliga, hon behövde verkligen gå på toa men kunde inte eftersom alla toaletter var skitiga. Brooke tog sig i kragen för att städa i alla fall en toalett så hon kunde gå och göra sina behov. Det tog inte så lång tid och när hon var klar försökte hon packa sina saker som hon hade haft med sig. I dag var sluttentan och många skulle åka hem, Brooke var en utav dem som skulle åka hem.

Sluttentan kom med stormsteg och hon gick på de sista lektionerna som hon skulle gå på. Hon klarade alla tentor med glans och hon kände sig nöjd över att hon kunde åka hem med MVG, hon kände på sig att detta skulle bli en bra termin. 


Dagen kom då Brooke skulle åka hem då terminen var slut. Brooke kunde knappt vänta för att åka tillbaka och få sin examen. Nästa gång Brooke åker tillbaka kommer hon få sin examen, hon är glad och förväntansfull. 

2 kommentarer:

 1. Wow, otroligt bra jobbat av henne att greja MVG! :D

  Vad roligt hon har haft det på universitetet. Både plugga och ha roligt med andra och få nya intryck. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag blev glad att hon fixa mvg :D

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!