lördag 11 maj 2013

Kapitel 5 - Tiden rullar på


Ännu en dag på jobbet, nu kommer inte en helt vanlig bil och hämtar Brooke när hon ska till jobbet. Nu har hon kämpat sig upp så hon har både uniform och en polisbil som hämtar henne. Snart är hon uppe så långt att hon får en egen bil. Brooke gick till grannhusen för att snoka lite i deras soptunnor för att se vad dem dolde nått eller om de var den perfekta familjen som det verkade som. Brooke var hela tiden på sin vakt ifall någon skulle se henne, hon skulle nog inte vara så populär om någon tog henne på bar gärning om hon rotade i andras soptunnor. 


Efter att Brooke hade gått hem och duschat av sig den värsta lukten så begav hon sig till sjukhuset för att kunna gå och vaccinera sig mot influensan, hon hade redan varit sjuk en gång och hon kunde inte riskera att bli sjuk igen och vara borta från jobbet.


Eftersom Brooke inte hade någon dator fick hon åka till biblioteket och låna deras dator för att kunna kolla både väder och skriva rapporten om hennes grannar. Enligt vädret skulle det bli blandat med både snö och sol. 


Hon skrev sina rapporter om grannarna för att kunna få upp sitt arbetsbetyg högra och få ännu en befordran. Brooke kände inte sina grannar speciellt bra, men trots det skrev hon ändå en positiv rapport om dem i fall att Brooke skulle bli vän med dem någon gång. 


Brooke kunde köpa en dator inom de närmsta dagarna och det blev en laptop som hon kunde ta med sig vart hon än gick. Hon kände att hon var tvungen att göra något, hon behövde hitta en karl som hon kunde gifta sig med och bilda familj tillsammans med. Men det var lättare sagt än gjort tyckte Brooke.


Samma kväll fyllde Brooke år, hon insåg att hon inte hade så mycket tid över. Hon var tvungen och möta sanningen i vitögat och inse att tiden var knappt och hon måste göra något med sitt liv. Allt hon önskade sig var att bilda en familj, men för att kunna bilda familj behövs det en man. Vart hittar man nu en sådan karl som vill bilda familj i unga år?

2 kommentarer:

 1. Vad Brooke jobbar hårt och sliter. Snart är hon en fullutbildad, fulltränad polis! :D

  Men oj, så fort tiden går! :O
  Jag hoppas att Brooke hittar sitt livs kärlek snart och kan få den familj som hon önskar sig...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja går alldeles för fort :S Därför avskyr jag spela på 90 dagar eller vad det är..

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!