söndag 12 maj 2013

Kapitel 6 - Universitetet här kommer Brooke


Brooke gjorde anslagstestet igen, och denna gång gick det mycket bättre än första gången hon gjorde det. Denna gång fick hon ett delstipendium och det är ju alltid nått.  


Hon bestämde sig för att läsa Teknik då hon fick flest poäng där. Hon bestämde sig för att skriva in sig direkt på universitetet och åka redan samma dag.


Hemma i Riverview var det massvis med snö, Brooke hoppades på att snön inte följde efter henne eftersom hon inte gillade snön speciellt mycket. Brooke var mer utav en sommartjej. 


När Brooke kom till Universitetet tog hon en säng så fort hon bara kunde och sedan for hon iväg ut på området för att se sig omkring. Hon gick på ett välkomst möte för alla nya elever, där kunde man få gratis godis, affischer, och annat skoj. 


Ett välkomst meddelande från universitetet. Brooke gick en termin i taget men på full speed. Brooke kände att hon hade hamnat rätt, nu längtade hon efter första dagen. 


När Brooke kom till universitetet hade hon fått en bil, det stod på lappen "Lycka till". Hon undrade så vem som hade givit henne en helt ny bil för 51 000 simdaler. Det var ju sanslöst mycket pengar och hon förstod inte riktigt vem som kan ha råd med en sån dyr bil. Inte hennes föräldrar då dem inte har så mycket pengar och dessutom inte har någon kontakt. 


Kvällen kom och Brooke var inte blyg att kasta av sig alla kläder och springa ett varv i huset. Många av tjejerna som bor i huset blängde irriterat på henne, men det brydde hon sig inte om. Hon kände sig så fri, så mycket levande att hon inte kunde tro att det var sant att hon var i en tjej nation på universitetet. 


Natten kom och Brooke började bli trött så hon hoppade tidigt i säng så hon skulle komma upp på morgonen nästa dag då hennes första lektioner började. 

2 kommentarer:

  1. Åh, universitetsstudier kommer verkligen hjälpa henne i framtiden. :)

    Jag hoppas det kommer gå bra för Brooke! :D

    SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!