fredag 6 september 2013

Kapitel 26 - Snowboard blandat med sorg


Jamie åkte direkt hem för att äta lite mat då han var hungrig och ville byta lite kläder efter vädret. Det var snö och kallt och Jamie ville åka till festivalområdet för att se om det finns något intressant på området.Han tog på sig termobyxor och for iväg, men det viktigaste av allt glömde han och ta på sig både mössa och Jacka glömde han, så han fick åka hem igen för att hämta de kläder han behövde så han inte skulle frysa huvudet av sig.


Direkt när Jamie kom till festivalområdet så såg han en snowboard backe, det tog inte lång tid innan han var uppe och for i väg i backen och gjorde trix som aldrig förr.
Efter att Jamie hade åkt klart blev han lite törstig så han gick och köpte sig lite varm choklad. Han kände sig även hungrig men kände att han behövde åka hem så han kunde värma sig lite mer än bara av den varma chokladen. 


Väl hemma gick Jamie raka vägen till köket och tog fram ingredienser till Makaroner med ost. 


- Hum, vad behövs mer i denna makaroner med ost? Lite salt kanske?
Jamie lagade sin mat i lugn och ro och skulle snart äta sin mat som blev klar vilken sekund som helst.Efter att han hade ätit gick han till datorn och surfade lite på den, när han helt plötsligt hörde ett skrik som gick rakt i hjärtat och högg till. Jamie anade oråd och sprang till det rum som skriket hade kommit ifrån.Och till sin fasa hade liemannen kommit på besök och ville ha hem sin Hachiko. Han lämnar sin trogna fru Tikki som är utom sig av sorg.


Men det är inte bara Tikki som sörjer sin älskade Hachiko, utan även hela familjen Sims saknar honom och de andra djuren saknar honom så =( Hela familjen är utom sig av sorg, ingen vet riktigt vart dem ska ta vägen. Tikki är sorgsen, hur ska man kunna hjälpa henne från denna sorg, går det ens? 


Jamie är väldigt sorgsen han också, han vill att Hachiko ska komma tillbaka till dem och stanna hos dem för evigt. Men han förstår ju också att nån gång måste även djuren lämna sin familj och jordelivet.

3 kommentarer:

 1. Det var extra kul med en liten film på Jamie där han åkte snowboard. Påminner mig om Lance på hans första vinterfestival i Moonlight Falls. :D

  Åååh, inte Hachiko...! :'(
  Lille vovven, så saknad han kommer vara...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker det är roligt att filma ibland och sen lägga upp =)

   Ja jag kommer sakna honom, även Tikki och Jamie också!

   Radera
 2. Usch Aldrig kul när ett djur dör inte ens i Sims. :-(

  SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!