tisdag 19 augusti 2014

Kapitel 47 - Fyrlingarna och pool!

Vi har hoppat fram ganska mycket i tiden då jag missade att fota när fyrlingarna var småbarn, så just nu får vi följa med dem när de är barn. Jag ber om ursäkt för detta!

Efter att ha kollat närmare på mitt material så har jag bara till detta kapitel och ett till. Fyrlingarna kommer inte med något som barn heller =/ Men som tonåringar hoppas jag på bättre bilder. Arvingen är redan bestämt sedan länge och fyrlingarna kommer nog inte vara med så mycket då jag vill ha fokus på arvingen som tar över efter kapitel 48!  Fyrlingarna har haft en händelserik dag med mycket skoj och stoj. Fyrlingarna har precis fullt år och fått våningssängar istället för vanliga sängar då dem tar så mycket mer plats i rummet. När familjen har så pass mycket pengar så ska dem göra om i fyrlingarnas rum, och göra så som dem vill ha det.
Bently, är en kille som är en riktig tungsovare, han kan sova igenom de mest irriterande ljud som skapas, han är familjeinriktad och fostrande, det kanske är därför han är så bra med sina yngre syskon. Och han älskar idrotten i skolan då han är atletisk!


Han är en riktig musikälskare dessutom då han lyssnar på det mesta, men får han bestämma själv lyssnar han hellre på R&B, äter helst tofu-ostschnitzel, och gillar färgen vit, vilket man inte kan tro när man kollar på honom! Han är i vädurens tecken dessutom.


Amelia är en lyhörd tjej som är oflörtig men en tungsovare precis som sin bror och hennes stora passion är målning då hon är konstnärlig. Hon är Fisk


Amelia lyssnar helst på rock äter vegetarisk chili och älskar färgen röd!


Aria är en tungsovare som sina syskon, Aria är nog den som är mest sparsamma vad det gäller sin veckopeng. Hennes syster och bröder spenderar sin veckopeng alltid på godis och dem har inga pengar kvar för att göra annat roligt. Aria är vegetarian och konstnärlig utav sig.  


Aria lyssnar helst på country och gillar att äta massor med kakor, kanske därför hon har så mycket smulor i sin säng för att hon tar med sig kakorna i sängen och äter dem där under natten. Hennes favoritfärg är grå. Hon är en oxe!


Minstingen i familjen heter Brody, han är nog den simmen som har mest problem med sig själv, han är instabil, problem med att binda sig, fiskare och är en riktig djurälskare.


Brody gillar Rockabilly musik, älskar sin mammas specialgryta och turkos är en färg som han älskar något enormt. Han är en skorpion.


Fyrlingarna är så lika, men samtidigt så olika varandra.


Det är dags för tvillingarna att ta studenten, Esmeralda och Pontus såg framemot vad framtiden hade att erbjuda. Esmeralda hade hittat ett jobb inom idrotten, men Pontus, han visste inte riktigt hur han skulle göra, eller vad han ville göra.


- AMELIA SIMS, skrek Esmeralda inne ifrån köket.
Amelia visste att hon var i trubbel, och hon visste dessutom vad det gällde. Hon försökte att gå så sakta som möjligt till köket där hennes syster stod och väntade på henne. När hon såg Esmeraldas ansiktsuttryck vände Amelia på klacken och ville springa därifrån.
- AMELIA, Nu kommer du hit på momangen! Och jag säger det inte igen.
- Har du något att säga till ditt försvar Amelia?
- Eh, nä. Vad ska jag säga?
- Att du ber om ursäkt för dina dåliga betyg, du är ung och du ska inte vara skoltrött redan. Du ska ha fina betyg du är en smart tjej och klipsk. Vad har hänt?
- Ingenting, men jag tycker skolan är tråkig. Jag vill inte gå i skolan.
- Unga dam, du måste gå i skolan för att du ska kunna få ett bra jobb om du vill jobba när du blir äldre. Nu får du stå här i skamvrån en stund och sedan gör du läxorna!
- Men, men...
- Inga men, PUNKT SLUT!
Esmeralda gick sin väg och lät Amelia vara ett tag.


Amelia kunde inte förstå varför Esmeralda var så himla orättvis, eller hur dem hade fått reda på att hon hade så dåliga betyg. Hur är det möjligt? Men hennes lärare har väl ringt eller så är det någon av hennes syskon som har skvallrat. Amelia torkade tårarna som rann ner för hennes kinder, till slut fick hon gå därifrån men hon var tvungen att göra sina läxor.


Läxor, vad är det bra för, tänkte Amelia. Varför måste läxor finnas egentligen, vad är det bra för?
Amelia fortsatte att sura när hon gjorde läxorna, hon ville hitta på andra roliga saker än att sitta här


Senare samma dag, fyllde Salma år. Både Esmeralda och Pontus inser nu att dem kan behöva få ta fler beslut vad det gäller fyrlingarna och även vad det gäller huset. Deras mamma börjar bli gammal och snart finns hon inte mer. Dock hoppas Esmeralda och Pontus på att fyrlingarna har blivit så pass stora att dem inte behöver "föräldraskap" lika mycket som nu.


Salma ville ge sin familj något alldeles extra, trots att det var hennes födelsedag. Men hon kände att hon inte ville fira sin födelsedag som dem brukar göra med tårta och allt. Så hon påbörjade att smälla upp en stor pool som barnen kunde leka och simma i. Men det var inte bara barnen som gillade poolen!


Även djuren gillade den nya stora poolen. Salma tyckte att dem kunde få vara i poolen när inga andra förutom familjen är i poolen, det var ju så varmt just den dagen.


Även Jamie älskade poolen, och även rutschkanan som Salma hade köpt, den var tänkt åt barnen men hennes make fann barnet i sig.

2 kommentarer:

  1. Fyrlingarna är rysligt lika. Att göra sina läxor är viktigt, tänk på framtiden. :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är dem :O Tjejerna har liknande munnar och killarna har liknande munnar annars ser det ut som om alla har likadan näsa :D

      Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!