söndag 22 december 2013

Kapitel 37 - En längtan efter egen familj


Matteo åkte hem till en kvinna som han var på G med, men eftersom han redan hade hittat kärleken och den andra kvinnan hade blivit åldring så var han inte intresserad av att ha något på G med henne. Det var dock inga glada minner Matteo fick från henne. Han åkte därifrån men en örfil på varje kind, och Matteo kan inte förstå att han kom därifrån levande, han trodde att de skulle bli hans död.



Jamie har alltid vilja komma upp i färdigheterna som kampsporten och atletiska. Eftersom Jamie har alltid haft det lätt att gå upp i vikt är det viktigt att han tränar flera gånger i veckan, men det finns inte alltid tiden till att träna. Barnen tar upp mycket tid och huset behöver skötas om! 


Pontus söker ständig uppmärksamhet och det är inte alltid han får den uppmärksamhet han förtjänar, både Jamie och Salma har mycket att göra men de båda hoppas att det inte går någon nöd på dem. De har varandra och även djuren som finns i huset, men de behöver sina föräldrar också det är både Jamie och Salma medvetna om, de försöker göra så gott de kan!

Salma försöker att potträna Pontus och han är motstridig men det går efter en stund att få honom att sitta still på pottan utan att röra sig. Han är så duktig den lilla solstrålen!


Familjen har fått tillökning i form av en liten valp. Rebus heter han och är hyperaktiv och självständig. Han kommer bli familjens lilla ögonsten. 


Strax efter att Rebus hade kommit till familjen fyllde han vuxen. Detta hade inte härbärget sagt något om att han skulle fylla år, nu hann familjen inte riktigt med och fick inte ta del av hans valp tid på det sättet som dem ville. 


Gabby och Matteos bor fortfarande i huset, nu har Gabby blivit gravid som hon har längtat och hon ville inte flytta ut förrän bebisen kommit ut. De har inte heller hittat något hus som de kan tänkas bo i och bo där en längre tid, de letar och letar men inget har kommit upp. 


Det var inte bara Rebus som fyllde år utan Salma fyllde vuxen och skulle inta en viktig roll i sitt liv. Hur livet skulle se ut visste inte Salma men en sak var säker, barnaskaran skulle bli större innan det blev för sent. 


Jamie tröttnade på livet som badvakt, så han sadlade om och blev barnskötare istället, vilket passar Jamie utmärkt då han älskar barn och älskar att ha stora utmaningar runtomkring sig.


En annan som längtar efter sitt barn är Matteos, han tar hand om Gabbys brorsdotter och brorson så mycket han kan för att ha något på fötterna tills hans egna barn kommer. Gabby ser hur mycket han älskar att ha ett barn på sin arm och leka med barnet. Hon längtar ännu mer tills dem blir föräldrar och kan skaffa sig ett eget hus och bilda en större familj! 



Jamie försökte att hålla tre barn nöjda och glada mellan 9-19 måndag till fredag, ibland fick han ställa in sina planer för att ta hand om barn som är hos honom. Jamie behöver pengarna så självklart försöker han att ställa upp så mycket som han kan för att få in mer pengar till sig själv och resten av familjen så de kan fortsätta planera sitt hus och planera rummen för tvillingarna!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad söt Rebus är! :D
  Jag längtar tills man får se en bild på honom som vuxen. :)

  Slutade Jamie som badvakt!? Han som var så duktig på det... :O
  Fast som barnskötare får han ju vara hemma hela dagarna med både sina barn och andras barn. Inte så illa det heller, om det är vad man tycker om. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja han gjorde det, han ville inte bada när det var vinter och kallt så han valde att sluta som det och dessutom ville han vara hemma med sina två barn :D så varför inte barnskötare :D hihi

   Radera
 2. Oj här händer det en del :-O
  Vilken sötnos Rebus är :-D

  SvaraRadera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!