måndag 9 juni 2014

Kapitel 45 - Gatukonst och fyrlingarna


Det ringde på ytterdörren, Pontus gick ut för att se vem det var och det var dags för bus eller godis. Pontus gav tonåringen en näve med godis och han stod länge och väl och tittade efter honom tills han inte syntes längre.Pontus har fått en ny hobby, han har alltid gillat gatukonst och ville börja med detta. Men hans föräldrar förbjöd honom att åka ut i staden och klottra ner byggnaderna. Men Pontus ville inte riktigt lyssna på vad dem sa då han var ungdom och gjorde precis som han vill.


Men så länge så lät han bli att åka ut i staden och klottrade ner hela huset istället. Pontus blev bättre och bättre ju längre han fick hålla på. Pontus och Esmeralda skulle åka iväg till universitetet så fort dem hade blivit ungdom, men allt har blivit ändrat då familjen har alldeles för lite pengar för att skicka båda två till universitetet.


Rob-B har försökt att få Jamie att göra ett underhåll på honom, men ibland får han göra det själv då han inte vill störa sin skapare. Rob funderar på vem som ska ta hand om honom när Jamie dör, han oroar sig alltid för det och vill inte att Jamie ska dö någonsin, han vill ha sin skapare i livet i all framtid.


Jamie och Salma gick och la sej, pratade lite om dagen och somnade tätt ihop.


Fyrlingarna har blivit småbarn. Från vänster Bently, Amelia, Aria och Brody. Familjen tycker det är väldigt roligt nu när fyrlingarna har blivit så pass stora att de kan lära sej och gå, prata och vara med mer än vad dem har varit.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Som det hände med Finn så kommer inte fyrlingarna att få vara med under deras tid som Småbarn, utan dem kommer snart få bli barn. Finn kommer vara med i något avsnitt som barn sen övergår han till Tonåring. Detta ber jag om ursäkt för, men mycket händer hela tiden i en stor familj och man hinner inte ta med alla, det är svårt att hålla koll på när alla fyller år och inte. Detta kommer bli bättre i Generation 3.


2 kommentarer:

 1. Ja det kan bli lite rörigt ibland med många simmar.

  Vad söta fyrlingarna är, ska bli spännande att se hur dom kommer att se ut när dom är äldre :-.D

  Men Pontus!! Måla inomhus på väggarna! Vad säger Jamie och Salma om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe dem säger inget om det. Dem tycker det är bättre att han sprayar ner hela huset än på en allmän byggnad =)

   Radera

Tänk på detta innan du kommenterar!!

¤ Elaka kommentarer publiceras inte!
¤ Jag svarar alltid tillbaka på min egna blogg, så glöm inte att komma tillbaka och läs svaret!